FM Modifier for FM2008

December 3, 2007 at 3:45 pm 16 comments

Karena ada beberapa yang menanyakan tentang FM Modifier untuk FM 2008, ini gw udah upload ke internet. Silahkan download file ini. Klik disini untuk download
Berikut ini adalah informasi tentang FM Modifier untuk FM 2008.

The popular save game editor is now available for FM2008 !!

It lets you change finances, stadiums, kits, players, heal injuries, contracts and lots more with ease, while the game is loaded !

Go cheat your way to the top !

How to install FM Modifier:
1. Begin installation of the program by running the .exe file
2. Follow the instructions until it is completed

How to use FM Modifier:
1. Open FM2008 and load your game
2. Open FM Modifier and click Load
Notes
– When you are runing on Vista, don’t install to system volume (like C: ), otherwise you need to select the ‘Run as admin’ by right click
– Added ‘Current in game’ button; load data as you open in game

Known working keyboard shortcuts:
Ctrl + B go browse pool
Ctrl + F go searching box
Ctrl + L list menu
Ctrl + O option menu
Ctrl + Q quit
Ctrl + R loading data
Ctrl + S save
F1…F7 switch in pages

This software is created by Jpee and released by UndergroundFC.

IMPORTANT NOTES

Please note that the current version (2.22) is compatible with 8.0.0, 8.0.1 beta, 8.0.1 and 8.0.0 Korean. It should also be compatible with Windows Vista.

The installation and general interface is finally in proper English.

It does not work with WWSM or Futebol Manager versions. Jpee is willing to make FMM compatible with those versions, but a possible release date is yet unknown.

credit to : fmscout.com

Entry filed under: download, game, info. Tags: , , , , , , , .

FM 2008 Cheat Code File Image Resizer

16 Comments Add your own

  • 1. Simos  |  December 11, 2007 at 8:52 pm

    Thanx

    Reply
  • 2. alex  |  January 4, 2008 at 3:59 pm

    thanks

    Reply
  • 3. almascatie  |  January 9, 2008 at 3:40 am

    woi thanks banget broooooooooooooo😆

    Reply
  • 4. riou  |  January 12, 2008 at 2:29 am

    hahahhahahhahahaha great tools thanxu maz idesukses, klo pake tool ini kan q bisa ngedit pemain hasil jerih payah scouting pemain2 southasia (khususnya indo ) yg loyo jd sakti mandra guna

    Reply
  • 5. baah  |  January 13, 2008 at 7:29 pm

    siapa aja wonderkid di FM 2008 dari penjaga gawang sampai penyerang

    Reply
  • 6. idesukses  |  January 15, 2008 at 12:56 pm

    @ baah
    coba jalan2 ke sini :
    https://idesukses.wordpress.com/2007/11/09/fm-2008-wonderkid/

    Reply
  • 7. Nico  |  January 27, 2008 at 10:50 am

    keren bngt, tapi knapa ya skill udah gw eit. pokoknya sempurna deh, tapi setelah beberapa pertandingan skillnya komalah menurun..

    contoh :
    gw edit ronaldo, acceleration 20, setelah beberapa pertandingan jadi 17 ..

    knapa ya? pa ada yg salah

    Reply
  • 8. Nico  |  January 27, 2008 at 11:03 am

    tolongin gw ya? apa emang editannya cuma sementara aja? Klo emang bisa permanen, sekali edit slamanya skillnya tetep.. kasih tau gw donk dan salahnya gw diamana? klo bisa cepet ya …
    he.. he..

    Reply
  • 9. Nico  |  January 29, 2008 at 6:07 pm

    ko ngga jwb2 ya.. gw bingung bngt2

    Reply
  • 10. idesukses  |  February 4, 2008 at 9:36 am

    @ Nico
    kalo skillnya angkanya terus sama ya ga seru donk..
    skill bisa berkurang atau bertambah bisa dilihat dari Training.
    kalo skillnya tetap alias tidak berkurang atau bertambah ya mendingan jangan ikut Training.

    Justru karena Training makanya seorang pemain bisa naik atau turun attributnya. kalo bisa cari coach yg hebat (World Class)

    mohon maaf kalo ada salah.
    kalo ada yg mo menambahkan silahkan. thx.

    Reply
  • 11. mukhlizz  |  February 15, 2008 at 6:50 pm

    kan emang skillnya bisa naik turun,.. tapi klo dimainin terus mudah2an lebih stabil,..

    Lagian statistiknya turun klo nge-gol trus kan gpp,..

    Reply
  • 12. mukhlizz  |  February 15, 2008 at 6:59 pm

    gw juga pernah dulu pake ini,.. gw cari pemain yang udah tua baget,.. umrnya 45. trus gw naikin skilnya 20 semua,.. baru maen 2 bulan eh fisiknya langsung redup semua,. hehehehe

    Reply
  • 13. idesukses  |  February 21, 2008 at 11:47 am

    buat semuanya.. ada FM Modifier yg baru nih
    FM Modifier 2.24 for 8.0.2
    coba download di sini :
    https://idesukses.wordpress.com/2008/02/19/kumpulan-link-download/
    thx.

    Reply
  • 14. moha  |  March 23, 2008 at 11:08 am

    matur nuwun

    Reply
  • 15. join  |  April 9, 2008 at 10:06 pm

    bos minta pemain muda yg bagus donk tp jgn mahal2 yaa, coz gw pk everton nih …?

    heheheh ….

    Reply
  • 16. pank jr.  |  June 29, 2008 at 12:28 am

    fmloader untuk patch 8.0.2 ada ga????

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


December 2007
M T W T F S S
« Nov   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Recent Posts

Categories

Blog Stats

  • 208,431 hits

Pages


%d bloggers like this: